Crnikom's Site - Biting The Hand That Feeds Crnikom.

Invasion av fruktflugor!

Posted Oct. 9, 2015, 7:07 p.m. By crnikom

Nu är det är krig!

En miljon små supersnabba fruktflugor härjar i mitt kök! En banan som blev lite övermogen och katastrofen var ett faktum. Jag får inte bort dem. Har provat allt jag kan komma på. Smälla dem en och en var ett evighetsgöra, och tallriken med balsamvinäger och Yes fångade bara tre på en hel dag!

Någon som har ett tips? Jag letar febrilt efter en elektrisk flugsmälla som jag tror skulle kunna fånga väldigt många på ett och samma smash! Men den har jag lagt på något väldigt bra ställe så att barnen inte skulle leka med den. Tänk om de skulle få för sig att busa med hunden! Nog för att de brukar vara snälla, men de är i en väldigt undersökande ålder.. Dags att fortsätta leta!